Телерик Академия отвори приема за 6-месечната си програма за подготовка на софтуерни

...
Телерик Академия отвори приема за 6-месечната си програма за подготовка на софтуерни
Коментари Харесай

Телерик Академия отвори приема за обучения в три програми

Телерик Академия отвори приема за 6-месечната си стратегия за подготовка на софтуерни разработчици Telerik Academy Alpha с известния език JavaScript, която ще започва образование през март 2020 година Академията провежда и безвъзмезден курс, който да приготви искащите да се преквалифицират в ИТ бранша за кандидатстване в програмата. Кандидатите за надграждане на уменията си с знания в региона на програмирането имат опция да се явят на прелиминарен (early-bird) входен изпит. Така да си подсигуряват място в нея още през януари.

Безплатен курс за начинаещи

Безплатният курс е подобаващ за хора, които до момента не са имали допир с програмирането, като ги приготвя за входния изпит на Telerik Academy Alpha с JavaScript. Курсът започва на 18 януари и ще се организира в събота и неделя в рамките на 6 седмици. Желаещите да се включат в него могат да аплайват през уеб страницата на Телерик Академия. Участниците в подготвителния курс ще бъдат селектирани на база на подадените кандидатури и мотивацията им за професионален старт в ИТ бранша.

Отворен банкет за Telerik Academy Alpha

Приемът в програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript изисква подаване на автобиография и кандидатура на уеб страницата на Телерик Академия до 23 февруари, както и прекосяване на къс онлайн когнитивен тест. След това претендентите би трябвало да се явят на входен изпит по основи на програмирането. За него могат да се приготвят като вземат участие в присъствения предварителен курс на Телерик Академия или независимо с безплатните ѝ онлайн материали. Ако към този момент имат знания по програмиране, претендентите могат да се явят на прелиминарен (early-bird) входен изпит на 6 януари, с който могат да си обезпечат място в програмата още при започване на 2020 година

Програма за ИТ кариерен старт

Telerik Academy Alpha с JavaScript е интензивна 6-месечна стратегия за подготовка на софтуерни експерти с фокус върху практиката и търсените от бизнеса софтуерни умения. Обученията се организират в групи до 45 души и при условия, близки до действителната работна среда. Участниците развиват софтуерните си умения и усвояват най-актуалните трендове, до момента в който основават свое портфолио от софтуерни решения и работят по планове, заложени от водещи ИТ компании. В рамките на програмата участниците надграждат личностните си умения, измежду които за работа в екип, приоритизиране, предоставяне и приемане на противоположна връзка, по-ефективно учене и справяне с провокации. Те получават задълбочена подготовка за кандидатстване за работа и поддръжка през целия развой по намирането ѝ. След довеждане докрай курсистите могат да се осъществят в една от над 60 компании-партньори на Телерик Академия или във всяка друга ИТ компания. 

За спомагателна информация: telerikacademy.com или във Facebook и LinkedIn
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР